Speciaal bieren van de Brouwschuur

Nieuw in onze "koelkast" hebben wij nu ook een 7 tal speciaal bieren van brouwerij de Brouwschuur uit Weert. Bij de Brouwschuur worden lokale speciaal bieren gebrouwen. Al deze bieren zijn op kleine schaal en ambachtelijke wijze gebrouwen zonder filtering of pasteurisatie. Dit geeft deze bieren een eigen karakter en smaak.

Laat u verrassen door deze unieke smaak van deze heerlijk gebrouwen bieren.


Koôpermöts

"Koôpermöts" is een heerlijk aangehopte Amber Ale.

Alcoholpercentage: 6% ( IBU: 28 - EBC:12,7 )

Koaj veut

"Kaoj veut" is een heerlijke winter stout met een complexe smaak. Zoals je bij een winters biertje verwacht met kruiden en specerijen als kruidnagel, kaneel en laurier aangevult met rozijnen, cacao en koffie.

Alcoholpercentage: 9% ( IBU: 19,6 - EBC: 77,5 )

Nog eine dan

"Nog eine dan" is een echte limburgse IPA. Qua bitterheid zit hij tussen de Belgische en Engelse IPA's. Hij heeft een kenmerkende fruitigheid met een heerlijke afdronk. "Nog eine dan"is een heerlijke IPA met drie soorten hop waar onder Cascade als koudhop en dat proef je. "Nog eine dan" als heerlijke afsluiter, maar ook prima om mee te beginnen of als tussen door. Je hoeft je zelf niet meer voor de gek te houden en je kunt 'met gooj veug' de hele avond "Nog eine dan" drinken. Onlangs is dit bier als tweede geplaatst op de Limburgse bier kaart.

Alcoholpercentage: 6,2% ( IBU: 34,4 - EBC: 9,7 )

Doef van d'n daeke

"Doef van d'n daeke" is een Weerter uitdrukking en beterkend: "Zwarte kraai". De Doef is een heerlijke porter met een diep donkere kleur, een fijne kraag, volle drop smaak en iets bittere afdronk.

Alcohol percentage: 7,2 ( IBU: 27 - EBC: 71 ).

Tungeler Tripel

"Tungeler Tripel" is het eerste speciaal bier wat via het Brouwschuur collectief zijn weg naar de buitenwereld heeft gevonden. Met het collectief zijn we systematisch op zoek gegaan naar een smaak die ons en onze gezinnen aansprak. Na verschillende proef brouwsels hebben we ons smaakcommité aan het werk gezet om uit onze proefbrouwsels de enige echte Tungeler Tripel te selecteren. Tungeler Tripel is een bier geworden met een unieke smaak die zowel de bier liefhebber als de sporadische drinker aanspreekt.

Alcoholpercentage: 8,2% ( IBU: 27 - EBC: 15 ).

Heidi Hei

"Heidi Hei" is een donkere weizen met meer tan 50% tarwe zoals het hoort bij een weizen. Het is een aangename dame, maar met een stout tintje rookmout.

Alcoholpercentage: 5,3% ( IBU: 14 - EBC: 36,5 )

Knoeër....

** NIEUW **

Zeer sterk Blond Bier. Verdere omschrijving volgt nog....

Cafe - Zaal de Schans

ST.Rochusstraat 9

6031 BG Nederweert

 

Tel:        +31(0)495 626591

 

Cafezaaldeschans@kpnmail.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 19:00 - 00:00
Donderdag 19:00 - 00:00
Vrijdag 19.00 - 02:00
Zaterdag 19:00 - 02:00
Zondag 15:00 - 00:00 

In de maand September zijn we bij 20 graden

en droog weer geopend vanaf 12.00u